Andullatie tijdens open dagen

04-01-2016

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 januari staat Fysiotherapie Eemnes in het teken van Open Dagen. Tijdens deze dagen kunt u vrijblijvend kennismaken met andullatie; een relatief nieuwe therapievorm die werkt op basis van mechanische trillingen en infraroodwarmte.

 

Andullatie wordt toegepast voor:

  • Pijnverlichting
  • Betere prestaties
  • Welzijn/ Wellness.

 

Het kan een verlengstuk zijn van bestaande therapie als ondersteuning vóór of na een reguliere fysiotherapiebehandeling. Het is zeer geschikt voor mensen met chronische pijn, maar het helpt bijvoorbeeld ook sporters te herstellen na zware fysieke inspanning.

 

Een aangename aanvulling

Eigenaar en fysiotherapeut Marc van der Sluijs: “Vanuit de ervaring die wij hebben opgedaan tijdens een demonstratie bij ons in de praktijk kunnen wij ons goed voorstellen dat andullatie een aangename aanvulling kan zijn voor patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat en die op een andere wijze niet voldoende te beïnvloeden zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rugklachten, artrose en reumatische klachten.

 

"Wij verwachten dat andullatietherapie kan bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor een patiënt met pijnklachten aan het bewegingsapparaat.” Marc heet deze mensen dan ook van harte welkom om andullatie tijdens de Open Dagen op 15, 16 en 17 januari aan den lijve te ondervinden.