Waarom medisch trainen?

Waarom zou u een medische training gaan volgen? Omdat u op verantwoorde wijze aan de verbetering van uwgezondheid wilt werken! En dat dan precies op het niveau dat ú past, gericht op het maximale rendement van de inspanningen die ú kunt (en wilt) leveren en uitgaand van de bewegingsmogelijkheden en de belastbaarheid van úw lichaam.

Medisch trainen begint dan ook met het bepalen van een persoonlijk trainingstraject dat op dit maximale rendement van inspanningen is gericht. We gaan daarbij veel verder dan bijvoorbeeld de sportschool. We creëren en begeleiden een traject dat helemaal op ú is afgestemd.

Medisch trainen betekent: trainen onder begeleiding van een trainer die de kennis in huis heeft om de fysieke aspecten van training te kunnen plaatsen binnen het kader van uw lichamelijke (en emotionele) gezondheid. Dat geldt ook wanneer u in dit opzicht beperkingen ondervindt, bijvoorbeeld na een ongeluk, ziekte of aandoening, of om welke reden dan ook. Juist dan bent u bij een medisch trainer aan het goede adres.

Lees meer