Fysiotherapie Eemnes vanaf 1 juli weer volledig geopend!

Beste sporters, 

Ontzettend goed nieuws! Vanaf 1 juli mag er weer gesport worden in het Medisch Trainingscentrum van Fysiotherapie Eemnes.

Na overleg met het RIVM en de GGD hebben wij besloten dat wij in groepen van 7 à 8 personen per uur gaan trainen. Dit is volgens ons het juiste aantal waarbij de 1,5 meter regel goed in acht gehouden kan blijven worden. Om dit dan ook te kunnen waarborgen hebben wij enkele regels opgesteld. 

  • Aangezien onze kleedkamers niet groot genoeg zijn om 1,5 meter afstand te houden tijdens het omkleden vragen wij jullie om omgekleed naar het Medisch Trainingscentrum te komen. 
  • Kom precies op de hele uren en niet een kwartier te vroeg, dit vragen wij van jullie om de doorstroom van de groepen die per uur binnenkomen niet door elkaar te laten lopen. 
  • Na de training zal het pand via de nooduitgang in de eerste zaal verlaten worden. Dit zodat de sporters die op dat moment binnen komen, niet in contact komen met de sporters die het pand verlaten.
  • Apparatuur wordt na gebruik ontsmet, hiervoor zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig. 

Compensatieregeling

In totaal zijn wij iets meer dan 3 maanden dicht geweest, hiervoor is naar een gepaste compensatie gezocht en zijn wij op het volgende uitgekomen:

  • Abonnement 1x per week: Sporters mogen in de periode van 1 juli t/m 1 oktober, 2x per week komen trainen. Het is ook mogelijk om bij Eveline of Robin een afspraak in te plannen voor nieuwe trainingsdoelen en een nieuw trainingsschema. 
  • Abonnement 2x per week: Sporters mogen in de periode van 1 juli t/m oktober, 3x per week komen trainen. Het is ook mogelijk om bij Eveline of Robin een afspraak in te plannen voor nieuwe trainingsdoelen en een nieuw trainingsschema. Sporters betalen voor hun eerstvolgende nieuwe abonnement 135,- euro i.p.v. 230,- euro. 
  • Abonnement vaker dan 2x per week: Met sporters die vaker dan 2x per week komen trainen zal contact opgenomen worden om te kijken naar een passende compensatieregeling. 

Afspraak maken voor training

Om in kaart te krijgen wie er allemaal komen trainen houden wij een planning per uur bij. Wij vragen jullie om contact met ons op te nemen om jullie training bij ons in te plannen. Dit kan op 035 538 2390 of 06 3985 3222. 

Fysiotherapie Eemnes vanaf 1 juli weer volledig geopend!

Je zou ook interesse kunnen hebben in