Medische training

Medische Training

Vaak wordt er gedacht dat medische training alleen is weggelegd voor patiënten of sporters met een blessure, dit is echter niet waar!

Bij ons is iedereen welkom om te komen trainen in het Medisch Trainingscentrum Eemnes. Het maakt wat dat betreft niet uit om welke reden u traint. Zo zijn er sporters die bij ons trainen om de conditie en fitheid op peil te houden maar kan er bijvoorbeeld ook aan krachttraining gedaan worden.  

Door onze (sport)fysiotherapeutische achtergrond is het trainen ook uitermate geschikt voor sporters die een medische achtergrond hebben, denk hierbij aan Parkinson, hersenbloedingen in het verleden, reuma, bepaald medicijngebruik enz. 

Hoe werkt het?

Voordat er gestart wordt met de training zal er eerst een intake gedaan worden. Hier worden alle doelstellingen van de sporter in kaart gebracht. Ook zal er rekening gehouden worden met de medische achtergrond van de sporter, hierop zal het trainingsschema aangepast worden. Vervolgens wordt u de eerste twee trainingen volledig begeleid door Robin of Eveline. 

Hierna zal het trainen ietwat zelfstandiger worden maar er is altijd een geschoolde fysiotherapeut aanwezig in het trainingscentrum om u te helpen. Dit is wat ons onderscheid van de gewone ‘’sportschool’’.

Kosten

Wij werken met kwartaalabonnementen 

1x per week volwassen – 135,- euro

1x per week t/m 18 jaar – 120,- euro 

2x per week volwassen – 230,- euro

2x per week jeugd – 190,- euro

Onbeperkt volwassen – 300,- euro

Onbeperkt jeugd – 240,- euro

Actueel