Ons Team

Ons Team

Robin Koelewijn

Robin Koelewijn is HBO-gediplomeerd fysiotherapeut (Hogeschool van Amsterdam, 2018). Voordat Robin bij ons kwam werken heeft hij ervaring opgedaan tijdens stages en werk in particuliere praktijken te Bunschoten, Eemnes en Amersfoort.

Door eigen blessures kwam Robin in aanraking met de fysiotherapie. Hierin vond hij het heel interessant wat de herstelmogelijkheiden zijn van het menselijk lichaam en welke rol de fysiotherapeut hierin kan spelen.

Het begeleiden van mensen met fysieke ongemakken en hierbij beperkingen in ADL- en sportactiviteiten oplossen vind Robin het mooiste van het vak fysiotherapie.

FYSIO EEMNES 25-min

Eveline Smits

Eveline is Master Sportfysiotherapeut (Hoogst opgeleid in Nederland) en fysiotherapeute (Hogeschool van Amsterdam, 2003) en sinds 2005 ook geregistreerd sportfysiotherapeute (Hogeschool van Utrecht, Allround Sportfysiotherapie). Momenteel volgt zij de Master opleiding Sportfysiotherapie. Voordat zij in maart 2005 bij Fysiotherapie Eemnes kwam werken, heeft zij ervaring als (waarnemend) fysiotherapeut en fitnessmedewerker opgedaan in diverse praktijken, sport- en gezondheidscentra, en verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Eveline is sinds december 2003 ingeschreven in het BIG-register (registratie 69061094504) en is in het bezit van het EHBO-diploma en het diploma Basale Reanimatie.

FYSIO EEMNES 24-min